Reviews

Klanten aan het woord

Dennis

Trainer André helpt jou het beste uit jezelf te halen.

Ik sport nou iets meer dan een jaar bij André en ben ruim 20 Kg afgevallen. Van na 6 verdiepingen traplopen en bijna flauwvallen naar 10 verdiepingen omhoog rennen met flinke gewichten op mijn schouders. En nou denk je netjes…. Dit is alleen de warmup :-).

Ik sport met een flink overgewicht en inspanningsastma, ik geef zelf mijn grenzen aan en André en ik hebben geleerd met elkaar samen te werken om die te verleggen. De dynamiek tussen trainer en trainee zal per duo verschillen maar André zijn bereidheid om mee te denken en te helpen zijn wat mij betreft top.

Geregeld leen ik een sport attribuut om nieuwe oefeningen te doen, en hij neemt bijna elke training ook wel dingen mee, deze variëren dus het wordt nooit routine.

Ik kan alleen aanbevelen om eens een proefles te doen want als de klik er is helpt André je naar je doelen, zolang jijzelf de inzet maar brengt.

Ik heb Andre leren kennen op de sportschool waar ik zijn spinning lessen volg. Een enthousiaste en energieke man die je enorm kan motiveren! Mijn zus en ik hebben het al een tijdje over personal training gehad en hebben Andre benaderd om te vragen naar mogelijkheden. Na een uitgebreide kennismaking, waar Andre heeft gevraagd naar onze doelen en leefwijze, hebben we besloten ervoor te gaan! Nu 2 maanden verder kan ik zeggen dat het helemaal geweldig is! 1 keer per week gaan we (bij voorkeur) buiten in de natuur aan de slag. Een wens van ons was om uitgedaagd worden en om ook “tot het gaatje te gaan”, nou, haha, dat gebeurt wekelijks! Een lekkere mix van cardio en kracht met als doel om mijn lijf meer in shape te krijgen. (Ben 7 maanden geleden bevallen). Mijn zus is aan het trainen voor een halve marathon. Het fijne is dat Andre dus advies en training op maat geeft omdat mijn zus en ik naast onze gemeenschappelijk, ook verschillende doelen hebben met de personal training! Nu we Andre beter leren kennen en het vertrouwen groeit, zijn we naast serieus sporten ook steeds meer plezier aan het maken, want sporten is FUN! We hebben nu 2 metingen gehad. Bij de tweede meting zijn mijn zus en ik op alle fronten vooruit gegaan dus dat is wel een enorme motivatie om onze lifestyle zo vast te houden en ons 200%  in te zetten op de sportschool en met de wekelijkse personal training! Andre is professioneel, maar het allerbelangrijkste voor mij is dat hij een mensenmens is en inlevingsvermogen heeft. Hij begrijpt precies wat onze wensen zijn en past zich daar helemaal op aan! Ik zeg; op naar de volgende maanden!

Esther

Paula

Ik ben in mei 2008 gaan sporten om af te vallen, dat is gelukt ik was toen 18,5 kilo afgevallen. Maar na een tijd ben ik weer een aantal kilo’s aangekomen, het is ook moeilijk om op hetzelfde gewicht te blijven. Of nog meer af te vallen, toen ik het kaartje van Trainer Andre kreeg van me vriendin, heb ik hem gebeld en een afspraak gemaakt. Ik ben begonnen 1 december 2014 t/m 1 juni 2014 en ben in een half jaar 12 kilo afgevallen, (dat is best veel want ik ben 55+ en als je ouder bent gaat het afvallen moeilijker). Maar door dat Andre me een goede begeleiding heeft gegeven is het gelukt, zoals de trainingen die ik moest doen, hardlopen,buikoefeningen e.a., dat ik wel eens dacht waar ben ik aan begonnen. Maar Andre zei dan, kom op je kan het dan dacht ja makkelijk gezegd, maar inderdaad het half jaar is omgevlogen met een fantastisch resultaat. Het is niet alleen het trainen maar ook de eetgewoontes heeft hij veranderd, dat is ook perfect, want als je honger heb ga je meestal lekker dingen eten. Je mag dan best veel eten maar gezond. Daarom wil je afvallen, met een goed resultaat ga dan naar André.

In minder dan één jaar ben ik tien kilo’s afgevallen. Dit was me in twee jaar nooit gelukt in de sportschool.

Met de persoonlijke aandacht van Trainer André zijn mijn doelstellingen behaald. Met Trainer André en zijn gepersonaliseerd plan voor mij ben ik fitter, sterker, vitaler en gezonder. Een gezonde levensstijl met zo nu en dan een ongezonde keuze helpt mij om mijn ideale gewicht en lichaam te bereiken en behouden.

Fysiek en mentaal sterk zijn en blijven. Dat zijn de resultaten van het programma van Trainer André. Een mindset om ook ná de trainingsperiode met hem zelfstandig het beste uit je leven te halen.

Nally

Ook zin om te beginnen met trainen?

Bel me of laat een bericht achter via de site

@2017 Trainer André, Den Haag | 06 - 21494496 | trainerandre@hotmail.com | KvK 55821189