Massage

Jezelf even in de watten leggen

Massage is de perfecte manier om je lichaam even te verwennen. Dit kan zijn voor ontspanning of om je spieren na het sporten even goed los te maken. Al jaren help ik sporters en niet sporters om vrijer te kunnen bewegen en zich te kunnen focussen op het sporten.

Tijdens de sessie zullen we samen bepalen welk soort massage bij jouw vraag past. Hieronder meer informatie over de type massages.

Ontspan
en

herstel.

Ontspanningsmassage

onstpanningsmassage

onstpanningsmassage

Door stress of overbelasting kunnen er in het lichaam blokkades ontstaan die zich uiten in spierpijn of een stram gevoel. Het lichaam geeft zo aan dat het rust en ontspanning nodig heeft.

Werkwijze
Ieder lichaam is uniek, daarom wordt de ontspanningsmassage aangepast aan jouw behoeften en overleg je met de massage therapeut waar de aandacht naar uitgaat. Tijdens de massage wordt er gewerkt met een zuiver plantaardige en huidvriendelijke olie waar, als je dat wenst, een aromatische olie aan toegevoegd kan worden.

Resultaat
Een weldadige ontspanning en het gevoel van “in de watten gelegd zijn”. Ontspanningsmassage helpt onder andere bij:

  • stress
  • spanningen
  • vermoeidheid
  • Sportmassage

Sportmassage

We willen gezond leven en beter zorgen voor ons eigen lichaam. Ook sporten neemt daarbij een grote rol in. Te intensief en teveel bewegen kan echter spierpijn en blessures veroorzaken. Bij onvoldoende herstel kan overbelasting ontstaan waardoor chronisch klachten kunnen ontstaan. Sportmassage is een manier om, na inspanning, het herstel te bevorderen.

Werkwijze
Massage @Dré maakt door kneden en diepe weefselmassage vastzittende spieren los. De doorbloeding komt hierdoor weer op gang, afvalstoffen worden afgevoerd en beschadigde spieren kunnen sneller herstellen. Goed doorbloede spieren zijn minder kwetsbaar voor blessures. Sportmassage helpt zodoende ook blessures te voorkomen.

Resultaat
Verzuring en verharding in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op (nieuwe) blessures.

Sportmassage helpt bij:

  • onvoldoende herstel van sportblessures (hamstring, knie, meniscus, kruisbanden, enkel)
  • stijve nekspieren, schouders of pijnlijke benen
  • vermoeidheid
sportmassage

sportmassage

Prijzen

60 min

50

30 min

30

Voor meer informatie of

het boeken van een massage

stuur mij een bericht

@2017 Trainer André, Den Haag | 06 - 21494496 | trainerandre@hotmail.com | KvK 55821189